Rating ostatniego MNA wyniósł 1.15 i jest to spadek. Najprawdopodobnie stało się tak, ponieważ na gali nie było CM Punka, który dostał wolne i razem z Litą
pojechał na obóz MMA.
Na gali poznaliśmy wszystkich uczestników MitB oraz ostatniego zawodnika w walce o pas. Jest nim Jack Swagger.
W poniedziałek zamaskowana postać zniszczyła NWO. Nie wiadomo kto to, ani czy to face czy heel. Najprawdopodobnie powstanie druga grupa albo chociaż team
i zmierzą się oni z NWO na Blood Sunday w stalowej klatce. Proszę nie brać tego za informację ale za plotkę.
W UWF padł pomysł z divami, które są w federacji ale w niej w ogóle nie występuje. Divy obiecały, że jeżeli nie wystąpią na #8 MNA złożą pozew do sądu.
Możliwe jest, że na High Level poznamy 4 członka NWO.
Oto karta walk na niedzielną galę:
Polish Tables Match
MB vs Orion
Handicap Match
Hulk Hogan vs David & Rob (ochroniarze Reya Mysterio)
Television Championship Match
Shawn Michaels (c) vs Heath Slater
Money in the Bank Ladder Match
Bret Hart vs Cody Rhodes vs John Morrison vs Jeff Hardy vs Rey Mysterio vs R-Truth
UWF Championship King of the Mountain Match
CM Punk (c) vs Jay Lethal vs Jack Swagger vs David Kul vs Ted DiBiase jr.
Mało, mało, mało... Dla mnie za mało tych newsów, zwłaszcza, że to jest przed PPV, gdzie domysły powinny toczyć się lawinowo. Być może ktoś nowy będzie itp? Jakoś mi w niektórych miejscach podchodziło to jako streszczenie gali. Sorka, takie moje odczucia, a jestem obiektywny. Nie wiem jak to ocenić, czy w ogóle mam oceniać, bo jednak jedyne, co mnie zaintrygowało to ten pozew. A tak to nic więcej, rating na poziomie TNA obecnego... Postaraj się coś więcej dać, bo jednak to jest mała paczka, a PPV zapowiada się dobrze.

tak jak kolega wyżej za mało powinno być o 2-3 akapity więcej ale niejest źle.
Słabiutko, wcześniejsze twoje newsy w miare mi się podobały, ale teraz spiepszyłeś sprawę. Tak jak koledzy wyżej wspomnieli, mało. To newsy przed PPV powinno być ich z 15, a nie 5. Słabo też napisane, nie ma takiego powera jak się czyta. BarFran, ja cię błagam przyłuż się choć do jednej żeczy. A nie wszystko na odwal robisz.

Wins: 5 //Draws: 0 //Loses: 2

Wins: 0 //Draws: 0 //Loses: 0
Dobra, mało newsów napisałem, bo się bałem, że Raptorowi nie będą się podobać.
Newsy nie mają podobać się raptorowi tylko użytkownikom forum. Bo dzięki nim forum wciąż działa.

Tak tylko że ja z nim ustalam newsy a on je często (tzn. nie zawsze) poprawia. Nie chcę aby coś w newsach było po nie jego myśli.
Ja też zrobiłem segment na ostatnią galę po myśli Raptora. I średnio wyszedł, część mówiła, że do dupy, a druga część że spoko. Więc raptor nie zawsze ma rację.