Ogłoszenie

Posty do poniedziałku godzina 15:00

#151 2013-06-05 18:53:07

Sykuś03

Zawodnik

Punktów :   

Re: Ring

http://www.youtube.com/watch?v=I_STIkuRR8o

Na ringu pojawia się The Dead David z mikrofonem w ręku.

-No tak, nie wiecie kim jestem. Szczerze mówiąc nie przeraża mnie to, bo poznacie mnie już niedługo. Poznacie mnie z każdej strony, i stwierdzicie że kogoś takiego jeszcze nie było. Pokaże wam co to znaczy dominacja. Oraz co to znaczy intelekt. Nie kreuje się sztucznie. Niektórzy w tej federacji próbują robić z siebie Bóg wie kogo, kogoś kto inteligencją zjada wszystkich innych. Wiecie o kim mówię? Zaraz, jak on miał? Taki gość w różowych gaciach... a tak tak, Damien Sandow. Jak można w ogóle powiedzieć że jest się zbawcą? Moje pięści wybiją zarówno Tobie jak i innym wasz intelekt. Damien - spotkamy się już niedługo i udowodnię Ci że dla mnie jak i dla wielu tutaj jesteś nikim. Udowodnię Ci, że.. jedyne czego będziesz potrzebował po kontakcie ze mną to odpoczynku. Udowodnię to każdemu kto stanie ze mną do ringu. Udowodnię wam, że można mieć i intelekt i dominację. A Ty Damien? Jedyny kontakt z intelektem jaki będziesz miał to rozmowa ze mną. Ośmieszony Damien Sandow -You're Welcome. Kiedy ktoś wchodzi ze mną do ringu już nie wychodzi. Mi się nie odmawia, ja wybieram ofiarę. Wybrałem Ciebie, potem zajmę się kimś ważniejszym... ZROBIONE!

Po tych słowach David schodzi z ringu

#152 2013-06-05 18:55:58

BarFran

Zawodnik

Punktów :   
Wrestler w UWF: MB i jego menedżer A. Supron
Od kiedy interesuję się wrestlingiem?: Od 2011
Ulubiony wrestler: Christian

Na ring przy uciesze fanów przychodzi MB:

Witajcie! W poniedziałek stało się to co obiecałem przez blisko tydzień. Pokonałem Heatha Slatera!(cheer) Dzięki temu pojedynkowi przybliżyłem się do pasa UWF! Widać, dopiero teraz Eric zobaczył we mnie potencjał. Ale żebym mógł zawalczyć o pas najpierw muszę pokonać Fandango. Przepraszam, to nie tak się wymawia. Jeszcze raz. Ale żebym mógł zawalczyć o pas najpierw muszę pokonać FAN...DAN....GO! Od razu lepiej. Fandango, Fandango... wiecie w ogóle co to słowo znaczy? Fandango to taniec ludowy z Hiszpanii. Czyli powinienem zawalczyć z tańcem a nie z zawodnikiem?(śmiech)HAHAHA. Fandango tak jak Heath Slater jest niegodnym mnie przeciwnikiem. Tacy ludzie nie powinni zajmować się wrestlingiem tylko kopać rowy. Pokonam FAN...DAN...GO! i zostanę #1 pretendentem do pasa, który obecnie posiada Real American, Jack Swagger. (cheat) Nie lubicie go? To przecież patriota, symbol prawdziwej Ameryki. Jak go można nie lubić? Ale zostawmy Swaggera w spokoju, na tą ciotę przyjdzie jeszcze czas. Fandango to mój poniedziałkowy rywal. Zawodnik, który powinien tańczyć, a tak naprawdę nie potrafi. Nawet ja lepiej tańczę. Pokazać wam?(wybrzmiał theme song Fandango "TYRY TYTYTYTYR". MB tańczy w rytm piosenki. Robi fikołki salta. Próbuje jaskółki ale się wywala") KURWA MAĆ! Ja pierdole moje plecy? (śmiech) Z czego się śmiejecie? Będziecie się cieszyć gdy pokonam tego marnego tancerzyka?( Fani tytytyrują) He he he jesteście naprawdę żałośni. Nie zapomnijcie, że w moim narożniku jest Orion. Każdy go chyba zna prawda? Chociaż wyleczył się z choroby, to może trochę agresji mu nie zaszkodzi. A byłaby wielka szkoda, gdyby FAN...DAN...GO! nie mógł chodzić. Dlatego radzę wam się zamknąć! Poniedziałek 10 czerwca 2013 roku. Zapamiętajcie tę datę. W tym czasie MB pokona Fandango i zostanie pretendentem do pas UWF. A marnemu tancerzykowi odechce się wrestlingu do końca życia. Już nigdy nie będzie 'tyrytytytyry'.(fani znowu tytytyrują) Przestańcie! Ludzie, Ameryka to naprawdę durny kraj.(cheat) Nie dziwię się, że macie takich patriotów-idiotów jak Swagger. Ludzie, współczuję wam głupoty. Na końcu chciałbym podziękować Profesorowi Zapasów, Andrzejowi Supronowi, dzięki któremu dostałem walkę o miano pretendenta do pasa UWF i wejdę na sam szczyt federacji UWF. A dla ciebie Fandango i prawdziwy amerykanie, patrioto, Jacku Swaggerze mam dla was po dwa słowa: FUCK YOU!

MB wychodzi z ringu.

http://img694.imageshack.us/img694/2300/beztytuuvjb.png

Uploaded with ImageShack.us

#153 2013-06-06 18:30:02

Sykuś03

Zawodnik

Punktów :   

http://www.youtube.com/watch?v=RZoQTevmiaU

Słyszymy theme Damiena Sandowa, jednak na ringu pojawia się ...The Dead David.

David - Spodziewaliście się kogoś innego? Zadam krótkie pytanie - Kogo? Kim jest ten, którego należy się spodziewać słysząc tą muzykę? Czy na pewno tym kimś jest Damien Sandow? Kim w ogóle jest człowiek, który nosi ten theme? Opowiem wam może prawdę... jest gównem. Gównem pod moją podeszwą. Gościem, który ucieka na widok jakiegokolwiek większego kolesia od siebie. To ma być zbawiciel? Jeśli taki jest zbawiciel, ja przestaję wierzyć. Czas na nowego, prawdziwego zbawiciela. Zapomnijcie o kimś takim jak Damien Sandow... kogoś takiego już nie ma. A jeśli ktokolwiek myśli inaczej - nie ma racji. Nie będę nawet pytał czy ktokolwiek to rozumie. Wiem, że nie ma tutaj takiej osoby. Ale Damiena Sandowa ludzie rozumieli... i mu współczuli. Wy dobrze wiecie, że na tym świecie nie ma miejsca dla dwóch zbawicieli. A wiecie jakie jest słowo klucz? Tombstone... to właśnie jest zbawienie dla Damiena. Trafił na kogoś jeszcze straszniejszego od siebie, kogoś kto zachodzi ludziom drogę w konkretnym celu. Kogoś kto nie odpuści. I chciałbym Cię w końcu zobaczyć Damien. I zobaczę. Szkoda że z rozbitą głową, tutaj na ringu. Mam gdzieś ile mam wrogów. Mam gdzieś czy ktoś mnie lubi. Jedyne co mnie w tej chwili interesuje to zniszczenie tego, który myśli że jest tym.... kim nie jest... i nigdy nie będzie... You're Welcome! Damien - prosta sprawa. Wyzywam Cię na pojedynek, i to w najbliższym możliwym terminie. Zostaniesz zjedzony żywcem, poczujesz każdy cios. A ja podczas obijania Cię będę w kółko recytował modlitwę...od tyłu.... ZROBIONE!

Po tych słowach David odchodzi z ringu, już przy swoim theme.

#154 2013-06-06 18:38:30

Kiler

Zawodnik

Punktów :   
Wrestler w UWF: Orion
Od kiedy interesuję się wrestlingiem?: 2008
Ulubiony wrestler: kane, lesnar, Y2J, orton, henr
Ulubiony Tag Team: AWESOME TRUTH

Usłysz mój głos człowieku......

Na arene wkracza Orion.

Witajcie drodzy fani. Chciałem was bardzo przeprosić za to co mówiłem. Udałem się na leczenie, ale niestety głosy jeszcze powracają, ale staram sie je powstrzymywać. Co do mojej walki na MNA to przegrałem poniewarz borykałem się ze zdrowiem Y2J wielki szacun dla ciebie. MB co do ciebie to możesz na mnie liczyć o każdej porze.
(Orion kuca łapie sie za głowe i krzyczy potem wstaje)
Co sie kurwa gapicie jebane szprycle powróciłem oto ja król królów ten prawdziwy Orion tamten chuj niech sie schowa. Kurwa co to jest!
(Orion znowu kuca łapie się za głowe)
O kurwa co sie ze mną dzieje. Co ja takiego powiedziałem?
(Na ekranie wyświetla się video)
Przepraszam was za to ale to niebyłem ja. Muszę wyjść.

Orion wychodzi.

#155 2013-06-07 17:23:37

Sykuś03

Zawodnik

Punktów :   

You're Welcome! The Dead David po wypowiedzeniu tych słów kieruje się na ring trzymając w ręku... Biblię.

David - Ekhm... proszę o uwagę... CISZA! 'Błogosław,duszo moja Pana,
i całe moje wnętrze-świete imię Jego!
Błogosław, duszo moja Pana
i nie zapominaj o wszystkich Jego dobrodziejstwach!
On odpuszcza wszystkie Twoje winy,
On leczy wszystkie twe niemoce,
On życie twoje wybawia od zguby,
On wieńczy cię łaską i zmiłowaniem, ' Tak moi drodzy, to są słowa z tej właśnie Biblii, a wiecie czym ja różnie się od tych słów? Nie odpuszczę Twoich win Damien tylko Cię za nie ukarzę, nie wyleczę Twych niemocy tylko je pogłębie, nie wybawię Cię od zguby tylko wskażę Ci złą drogę.... zamiast łaski i zamiłowania dostaniesz brutalność i agresję... Jestem Bogiem, który za złe karze a za dobre... karze... i Tym właśnie różnie się od Boga z Biblii, różni nas ogrom... między mną a nim jest przepaść... i taka sama przepaść w ringu będzie między mną a Tobą Damien.... ZROBIONE!

Po tych szokujących słowach The Dead David schodzi z ringu.

#156 2013-06-08 10:42:23

Malik

Zawodnik

Punktów :   

http://7colorz.com/wp-content/uploads/2012/08/the-rock.jpg

Na arenie pojawia się The Great One - The Rock! Fani reagują potężnym cheerem, lecz milkną gdy Rock odbiera od announcera mikrofon.

Finally! The Rock nareszcie powrócił na ring! The Rock ponownie będzie brał czynny udział w galach! THE ROCK HAS COME BACK! Zaszczyt spotkał Rocka, gdy zadzwonił do niego prezes i rzekł: Rocky, liczę na Ciebie. Rock bez zastanowienia wsiadł w samochód i pojechał do Million Dollar Mana zgadzając się na oferowany mu kontrakt. Rock bardzo się cieszy, że będzie mógł zaprezentować się przed Europejską publicznością, Rock pierwszy raz jest w Holandii i stwierdza, że są idealne warunki na to by skopać komuś tyłek? Kto to będzie? Niejaki Jabroni Fabien, czy jak mu tam! Posłuchaj, idioto! Rock nie ma zamiaru się chować przed kimś takim jak Ty, ponieważ jesteś marną imitacją wrestlera i nie potrafisz nawet wykonać byle jakiej akcji. Rock jest zażenowany, że nie ma szans skonfrontować się z profesjonalnym wrestlerem, tylko z byle jakim człowiekiem z ulicy. Spotkał Ciebie ogromny zaszczyt wejścia do ringu z The Rockiem i otrzymania takiego łomotu jak Japonia otrzymała od fali Tsunami. Rock nie ma zamiaru chować się po kątach i czekać, aż walka nadejdzie, Rock wyjdzie do ringu i powie kilka słów to tego całego Jabroniego, który uważa się za najlepszego. Właściwie to Rock nawet nie wie jak Ty wyglądasz, czy masz jakąś ciekawą historię za sobą. Rock wie tylko jedno: W poniedziałek to właśnie on stworzy historię. Czytając Twoją historię Rock może wywnioskować, że jesteś zwykłym dzieckiem, które zostało wychowane przez pieniądze, a każdy wie, że pieniądze są fatalnym rodzicem i takie osoby jak Febian sa zadufane w sobie. Szkoda tylko, że taki Jabroni jak on nie widzi realnego zagrożenia ze strony Rocka! Rock z buta wjedzie w jego psychikę i pokaże jego miejsce w szeregu, ponieważ uważa on, że bogatemu wolno wszystko! Prawda jest jednak bardziej okrutna niż komukolwiek się wydaje! Co z tego, że jest on bogaty, skoro nie potrafi walczyć? Rock wylewał oceany potu na treningach by być tu gdzie jest obecnie, by wyglądać jak teraz! Rock wie, że te wszystkie treningi opłaciły się i teraz może skopać dupę każdemu kto mu podskoczy. Doświadczenie wrestlingowe Febiana jest kroplą w morzu doświadczeń Rocka, przecież ten cały laluś czy jak kto woli jabroni występował w federacjach niezależnych oraz CZW! Co to do cholery jest? Czy coś takiego ma zatrzymać Rocka?! Śmiechu warte! Czy on może zrobić krzywdę Rockowi?! Wątpliwe, ponieważ Rock jest w formie jak nigdy, Rock czuje się na siłach by skopać tyłek każdemu wrestlerowi w tej federacji! Niedługo od walk z amatorami Rockowi przyjdzie zmierzyć się z gigantami tej federacji! Mimo wszystko ci ''giganci'' to dla Rocka jest nic! Rock różni się od Febiana jednym: Rock potrafi zelektryzować publikę bardziej niż nikt inny i będzie to widoczne już w poniedziałek! Niektórzy jednak twierdzą, że Febian może pokonać Rocka! Czy człowiek ulicy może pokonać Rocka?! Hola, hola, hola! Rock ma głęboko gdzieś to co mówią o nim ludzie fałszywi, dla przykładu nie obchodzi go co ma do powiedzenia Febian! Jest on zakłamanym burakiem, który uważa, że wolno mu wszystko! Ten jabroni może jest bogaty, ma pełno pieniędzy, samochodów i sprzętu. Rock również jest bogaty, lecz jest w tym różnica taka, że Rock jest bogaty w serce i wrestling. Miliony! Miliony fanów The Rocka na świecie - to jest prawdziwe bogactwo! Poniedziałek nadchodzi wielkimi krokami, Rock nadchodzi, Febian! Żadne wołanie o pomoc nie pomoże ani Tobie, ani Twoim fanom z podwórka! I WILL KICK YOUR CANDY ASS, JABRONI! Na Monday Night Attack przekonasz się ile tak naprawdę brakuje Tobie do bycia prawdziwym wrestlerem, w poniedziałek rozpoczniesz i zakończysz swoją karierę, a to wszystko z rąk The Rocka, który ma niewyobrażalną ochotę skopać Ci tyłek. Chęć ta sprawia, że The Rock staje się bardziej agresywny. Pamiętasz Rocka w roli aktora? Na pewno pamiętasz. Teraz również pobawimy się w aktora, tylko że to Ty nim będziesz! Rock stanie się reżyserem! Wiesz co to oznacza? Oznacza to to, że Rock będzie rozdawał karty w tej walce! To nie będzie film, to będzie krótkie przedstawienie, ponieważ tylko tyle będzie trwała nasza walka! Może nie zdajesz sobie z tego sprawy, ale Rock miał przerwę od wrestlingu i powrót na ring wypoczętego Rocka jest porównywalne z tragedią w Czarnobylu w 1986 roku! Bój się myśleć o tym, co będzie jak Rock wybuchnie na Monday Night Attack, ponieważ nie będzie to przyjemne ani dla Ciebie, ani dla Twoich fanów... No ale fani Rocka będą się bawili wyśmienicie i o to własnie chodzi Rockowi! AMSTERDAM, HOLLAND! <cheer> IF YOU SMELL WHAT THE ROCK IS COOKIN?! <mega cheer>

#157 2013-06-08 19:10:37

MacieXX

Booker

Punktów :   
Wrestler w UWF: Chris Jericho
Od kiedy interesuję się wrestlingiem?: 6/5 lat z przerwa
Ulubiony wrestler: CM Punk/Drew McInteyre
Ulubiony Tag Team: Rey&Cara

I don't believe in the secrets you keep
But I do wanna know
How do you sleep at night

And I'm over you, congratulations
Thank you for all the pain
Cause it made it be so much more fun

There's nothing to say now
The feelings are already dead (they're dead)
And I don't believe theres a way now
All that is said has been said
I'm waiting for another day, another way
I don't believe that you can make all the pain go away
So I'll leave it all behind, but I'm leaving with blood in my eyes

Seen through the lines, while believing the lies
For too long a time
And I still don't know, how I did

And now war's declared, drawing the battle lines
And I can't see straight anymore
With all of this blood in my eyes

There's nothing to say now
The feelings are already dead (they're dead)
And I don't believe theres a way now
All that is said has been said
I'm waiting for another day, another way
I don't believe that you can make all the pain go away
So I'll leave it all behind, but I'm leaving with blood in my eyes

*Rozbrzmiewa Sum 41 - Blood In My Eyes, a do ringu wolnym krokiem podąża Febian*

Febian : Witam was moi drodzy fani...i Ci, którzy są tacy głupi by mi nie kibicować. Jestem przyszłością tej federacji ! Nazywam się Fabien Jacque ! Jestem najpiękniejszym i najbogatszym zawodnikiem w United Wrestling Federation ! Jestem zwykłym dzieciakiem z ulicy. Moja matka zmarłą gdy miałem 13 lat. Byłem zauważony przez WWE i doszłem do rozwojówki FCW. Byłem tam podwójnym championem...niestety nigdy nie zostałem brany tak na poważnie, by dołączyć dogłównego rosteru. Moje przeżycia z dzieciństwa mnie bardzo zmieniły. Nie jestem takim samym człowiekiem, gdy dostałęm szansę od największej federacji w zawodowym wrestlingu, ale jej nie wykorzystałem. Wiem, że na sukces trzeba zasłużyć ciężka pracą, treningiem i wygranymi walkami. Nauczyłem się, że nie warto grać nie czysto, bo to i tak nie przyniesie mi efektów. Gdy mając 28 lat zobaczyłem ofertę konraktu od mało znanej na razie federacji...United Wrestling Federation byłem bardzo szczęśliwy. Wiedziałem, że to będzie początek rozwoju tej sceny i droga do słąwy i sukcesów dla Febiana. Zacząłem trenować i dwać z siebie wszystko. To po raz kolejny zmieniło moje oblicze. Teraz wiem, że nie potrzebni mi są fani...i ludzie, którzy mi pomogą, gdy napadnie mnie grupka frajerów. Potrzebuję tylko wielu wrogów, którzy mnie motywują do lepszego działania. Za rok będę stał w tym samym miejscu otoczony przez grupę idiotów, którzy będą tymi moimi wrogami, a ja następnie po kolei zleję każdego z nich. Czemu pierwszym z nich nie może być The Great One - The Rock ? *Fabien przedrzeźnia Rocka* Finally - The Rock....is stupid !! If You Smeel...jak Rockyemu śmierdzi z pod pachy ? Wiem, że jest to wasz ulubieniec, on jest the best i tak dalej bla, bla, bla, bla. Bleeh ! Rzygam na tych waszych ulubieńców jakimi są na przykład The Rock. Nie nawidzę takich ludzi. The Rock jest dobry tylko w gębie, ale jakby miał stanąć przede mną i powiedzieć mi to co mówił przedtem do was, myślę, że by speniał . Wy głupi ludzie, nie umiecie zrozumieć tego, że ten wasz ulubieniec to zwykły lizodup prezesa UNited Wrestling Federation i jedno wielkie drewno, z którego domek można postawić. Gdy skopie mu ten zapchlony tyłek w poniedziałek zmieni się jak Ja przez całe życie. Raz byłem tym dobrym...a raz tym złym. I wiecie co? Milion razy bardziej chcę być tym ,,złym" . Wolę słyszenie buczenia gdy stoję w tym ringu niż skandowania ,,Febian, Febian, Febian!" od was, głupich ludzi, którzy uważają, że Rock jest najlepszy ! Na Monday Night Attack dowiemy się kto zostanie zwycięscą,a kto tym upokorzonym. *Febian przedrzeźnia Rocka* Powrót Rocka na ring porównywalne jest do tragedii w Czarnobylu - tak wiemy...nie musisz mówić, ze jesteś tragedią. Ja to wiem. Tylko jak to wspomniałem Ci głupi ludzie nic o tobie nie wiedzą, ale i tak myślą, że jesteś najlepszy. Kupują twoje koszulki i w ogóle Cię kochają. Ale czy ja kiedyś tego doznałem ? Nie ! Jestem pewnie kolejnym frajerem, który namówił się na lizanie dupy prezesowi - ale nie ! Ja nie jestem The Rock ! Ty wszystko osiągnąłeś przez to. Ja zawsze trenowałem i dawałem z siebie max wytrzymałości. Gdy doznam jakiejś kontuzji w ringu walczę dalej i to wygrywam. I najpierw pomyśl, jeśli wyskoczysz z jakimś banalnym tekstem do mnie, który nie dorównuje stopniom mej inteligencji. Myślisz, że Ci uwierzę, że ,,wylałeś poty na treningach" i jesteś zawsze gotowy na 100 procent ? Nie jestem idiotą. Mnie nie obchodzi publika, to oni nie obchodzą się mną i tak ma zostać. Zawszę muszę pozostać w cieniu jakiegoś drewna. Mimo, że jestem najlepszy w United Wrestling Federation ! Lepiej pożegnaj się ze wszystkimi fanami, ze swoją najbliższą rodziną, bo tak ja na Monday Night Attack zmienisz się nie do poznania. Zniszczę Cię i nie będzie odwrotu. Kiedyś takie nie prawdziwe gwiazdy jak The Rock będą stały w cieniu tych lepszych, którzy na to zasługują, lecz nie są doceniani, jak Ja. Zwykły chłopak, który marzył o wielkiej karierze wrestlingowej albo poleceniu w kosmos....pamiętajcie, że takiego czegoś nie ma ! Nie warto marzyć, ponieważ to i tak się nie spełni. Chciałem tylko jednego na tym okropnym świecie, a przyszło mi rywalizowanie z takimi idiotami jak sam Rock . Jeśli nie rozumiesz mych słów to wiedz, że nie jesteś gotów do walki ze mną....tej okazji nie zmarnuję i wygram z The Rockiem !! Jak powiedziałem: ,,droga do sukcesów i sławy" to może być za mało. Dla was głupich ludzi pokonanie Rocka będzie nie możliwe, ale dla mnie jest to wygrana pewna, bez problemu! Rocku, zapamiętaj gdy już staniemy w kwadratowym pierścieniu nie będzie odwrotu,a jedynym wyjściem z tego koszmaru będzie wygrana. Ty zostaniesz w nim, ja odejdę jako wygrany. Zapamiętaj te słowa. Rock Power ? Bez żadnych takich mi tu, chyba moc Rocka w lizaniu dupy. Więc jesteś gotowy na masakrę? Bo to zafunduję Ci na pewno na najbliższej gali Monday Night Attack ! Zaplacisz za oszczerstwa i wyzywanie wielkiego Febiana ! Nie będzie drogi do pomocy ! To będzie istna demolka, w której zwycięsca wyjdzie tylko jeden. Wy fani United Wrestling Federation stawiacie na waszego frajera The Rocka, lecz chyba każdy powienien mieć cząstkę mózgu i wiedzieć co to jest prawdziwa walka, a nie tylko pogaduszki i wyzywanie. Oraz chyba każdy ma tą cząstkę mózgu, która mu podpowiada, że na Monday Night Attack wygra Febian ! UWF Champion - ,,The Big Black Star" - Febian ! Czy to nie brzmi pięknie ? Lecz wiem, ze to nigdy się nie spełni...raz mówię, że to nigdy nie nastąpi, a raz, że to droga do sukcesu i sławy. Jestem zmiennym człowiekiem. Jeszcze nie raz ujrzycie we mnie uśmiech do publiki i zabawę z wami, ale chyba jeszcze częściej wyzywanie każdego człowieka świata. Nie chcę za to kłócić się z The Rockiem, bo i tak wiem kto jest lepszy, lecz każdy mi powie to prosto w twarz, że on, ponieważ nikt nie wie co to jest zasłużenie cięzką pracą na pozycję w federacji. Nie można być takim jak The Rock, to powinno być nie legalne i karane więzieniem ! Gdy już skopie mu zapchlony tyłek na Monday Night Attack nie będzie mu tak do śmiechu ! To zmieni jego życie !!!!!! *echo* życie, życie, życie. Zrozumieliście, oczywiście, że nie wy głupi ludzie. Nie będę tracił czasu na gadanie o mnie i przekomarzanie się z frajerem The Rockiem !!

*Fabien pokazuje ręce, na których widnieje wytutatuowany napis : ,,You Suck"*

*Sum 41 - Blood In My Eyes i Fabien schodzi z ringu z szyderczym uśmiechem*

_______________________________________________________________________________________________________________________________

http://www.iv.pl/images/15175111900147150508.jpg

*Streak*

Wons - 1::Draws - 0::Loses - 1

*Osiągnięcia*

-------------------------------

#158 2013-06-08 20:04:06

Thunder

Zawodnik

Punktów :   

Wygłaszam kolejne promo , rzadko je wygłaszam ale jestem tu i jestem równie podekscytowany moją walką , jak wy następnym UWF , w walce wystąpi Pan Money In The Bank Cody Rhodes . Po tym jak pokonam Jericho obiecuję że moim celem , ale nie głównym rzecz jasna będzie Cody . Twoim największym osiągnięciem jest tylko pas IC , dlatego fani cię lubią , a twoją obsesją od urody jest walizka , pamiętaj że jeśli zainkasujesz walizkę nie będzie odwrotu , jeśli wygrasz to będzie cud . . dlaczego ? Pamiętaj że jeśli rezultat walki kończy się dyskwalifikacją , mistrz wychodzi z pasem a ty tracisz walizkę . . i mogę ci obiecać że to się stanie . To show jest moim domem , a ja jestem panem domu i ja robię to co chcę , na swoim koncie właściwie nie mam jeszcze JESZCZE nic , ostatnim razem kiedy walczyłem w Singles meczu odniosłem porażkę , a wcześniej wygraną , teraz pokonam Jericho na następnym UWF . pokonam pierwszego niekwestionowanego mistrza w WWE , pokonam osobę która zdobyła najwięcej pasów IC w historii tamtej żenującej federacji , kiedy cię pokonam będę się mógł nazywać Najlepszym Na Świecie W Tym Co Robi . Mam nadzieję tylko że dasz z siebie wszystko dziadku ponieważ nie chcę takiej samej walki jak z Alexem , tylko bardzo wyrównanej walki jak ja miałem z Ortonem , tylko że rezultat będzie wiadomy. Jericho obiecuję ci że kiedy cię pokonam nigdy PRZEEEENIIIIIIGDYYY nie będziesz taki sam.

#159 2013-06-08 20:28:36

Sykuś03

Zawodnik

Punktów :   

http://www.youtube.com/watch?v=I_STIkuRR8o

Powolnym krokiem na ring zmierza The Dead David.

David - Ostatnio kilka osób zapytało mnie- co ja tu w ogóle robię? Kim jestem? Dlaczego chcę być taki jak Damien Sandow? Nie, nie chcę być taki jak on, bo nigdy nie porównywałem się do gorszych zawodników. Nie przyszedłem tutaj, do federacji by wiecznie opowiadać o jakimś psychopatycznym kretynie. Przyszedłem tu.... by być na szczycie... i już niedługo mnie tam zobaczycie... ZROBIONE!

Po tym krótkim promo David schodzi z ringu.

#160 2013-06-09 06:19:49

MacieXX

Booker

Punktów :   
Wrestler w UWF: Chris Jericho
Od kiedy interesuję się wrestlingiem?: 6/5 lat z przerwa
Ulubiony wrestler: CM Punk/Drew McInteyre
Ulubiony Tag Team: Rey&Cara

Come on, Jerichooo
You know I got ya, yeah

One, Break the wall down
(Break down the walls)

For those about to rock and what ya want
Baby you know you're Judas and I'm your priest
Baby what I got is not from the least
Bring it through the stage in the rage of a beast

Step in the arena and break the wall down
Step in the arena and break the wall down

So good (You know I got ya), Soooooo right
Yeahhh, Yeah

I wake up from a deep sleep
You're all weak
You're living in the agony of defeat
I am the master of your whole heap
I am the pack that flock ya like sheep

Step into the town and break the wall down
Your heart beat is the only sound
Step into the light and then you'll know
You were stopped and dropped by the Walls of Jericho

Whatcha ya gonna do?
Jericho
You're coming down
Feel me now, Jericho
Can't stop, uh, (Feel me now)
Break the walls down, Can't stop, Jericho

For those about to rock, set the clock
For those about to jump, I'm all pumped
For those about to go, watch me flow
Break down the Walls of Jericho

Watch you want?
I'll break you down
What ya got?

Jericho all around!

*Słyszymy Break The Walls Down i fani już wiedzą kto to jest!*

http://iv.pl/images/32973887168840252565.jpg

- (Jericho) Witam moich Jericholiców !! Na poprzednim Monday Night Attack widzieliście mnie w walce. Mnie w moim debiucie, którego zaliczyłem ! Tak jak kiedyś mówiłem, przegrana z frajerem Codym Rhodesem nie byłą debiutem. Była porażką ! Lecz teraz Jericho się zmienił. Wygrałem z Orionem! I wydaje mi się, że na prawdę zmieniłem jego świta. To co powiedział oznaczało, że boi się mnie. Skoro przegrał to wiedział, że jestem lepszy i już nie chciał ze mną zadzierać kolejny raz. Ale wielkimi krokami zbliża się kolejne wydanie Monday Night Attack ! Zawalczę tam z Thunderem Blakiem. On to tylko jeszcze jedno pewne zwycięstwo. Po nim mój streak będzie na plusie co oznacza, że Jericho szykuje się na....JerichoManie !! To zacznie się z minuty na minuty. Wszyscy pokochają mnie, jak jeszcze tego nie odczuwają. Thunder Blake, oglądałeś dobrze walkę Jericho kontra Orion ? Czy na pewno widziałeś jak go zniszczyłem. Widziałeś co potem mówił ? To zmieniło jego życie....tak też będzie z tobą. Lepiej nie próbuj mnie obrażać, bo zapłacisz za to tak samo jak Orion ! Nie będę mówił jak każdy, że Cię pobiję, załatwię ci w ringu rzeźnię i tak dalej, bla, bla, bla ! Po prostu mogę powiedzieć, że wyjdę jako wygrany i tyle. Z wielkim Jericho nie wygrasz. Możesz jedynie być przetransportowany do szpitala karetką po mojej walce jeśli tego chcesz. Po prostu nie ma tu nic do gadania. Trzeba działać, a to już udowodniłem dwa razy. Pokonałem Oriona i tak jak powiedziałeś, byłem pierwszym niekwiestonowanym mistrzem World Wrestling Federation ! Lepiej zabierz ze sobą jakieś leki przeciwbólowe i apteczkę, bo zafunduje wszystkim fanom United Wrestling Federation rozrywkę na wieki, rozszarpując tego Thunder Blake'a. Ty jak na razie nic nie udowodniłeś i cały czas tego nie zrobisz. Gdy walczysz z najlepszym wrestlerem świata, Chrisem Jericho, możesz się liczyć z tym, że do twojego streaku zostanie dodana, jedna, bloesna porażka. To obiecuję wam, wszystkim fanom i wszystkim zawodnikom w United Wrestling Federation, że nie odpowiadam za ich zdrowie, a zniszczę każdego kto stanie na mojej drodze. Więc lepiej mi nie przeszkadzajcie i zajmijcie się swoimi sprawami....ta dewastacja czeka również Ciebie, Thunder. To co zrobiłem z Orioenm to była tylko przystawka przed głównym daniem, które nastąpi już nie długo. JerichoMania....nastanie, a Chris Jericho stanie się mistrzem United Wrestling Federation ! Thunder Blake, nie pokazuj mi się lepiej na oczy, bo robi mi się nie dobrze. Ciebie spotka również Walls of Jericho....odklepiesz w matę. To będzie koniec walki, ale dla mnie to nie będzie koniec. Ja jestem jeszcze rządny ofiar. Czeka Cię Codebreaker po walce, które zakończy twe marzenia o każdym pasie w United Wrestling Federation! Zobaczysz....i wszysycy też to zobaczycie i przekonacie się, że moja wygrana z frajerkiem Orionem nie byłą tylko przypadkiem, ale najprawdziwszą prawdą i podreśleniem mocy Chrisa Jericho ! Zobaczycie jak demoluję kolejną gwiazdę United Wrestling Federation....potem będą przychodzić następne....będzie ich co raz więcej, aż taką drogą zdobędę tytuł UWF Championship ! Moich ofiar nie będzie końca. Beacouse I'm Jerichoa nd I'm breeeeeeaaaaking the cooooodeeees !

http://iv.pl/images/80831280382110060002.jpg

*Gra znów Break The Walls Down i Chris Jericho schodzi z ringu żegnając się przy tym z fanami*

_______________________________________________________________________________________________________________________________

http://www.iv.pl/images/15175111900147150508.jpg

*Streak*

Wons - 1::Draws - 0::Loses - 1

*Osiągnięcia*

-------------------------------

#161 2013-06-09 08:44:19

Thunder

Zawodnik

Punktów :   

Jericho . . nigdy nie obiecuj rzeczy których nie możesz spełnić , nie możesz mnie pokonać , nawet gdybym miał związane obie ręce i miałbym zasłonięte oczy , ty i tak nie dałbyś mi rady . Co do Oriona .. Serio? Orion to żółtodziób , według mnie to jakiś cholerny cud że się w ogóle dostał do tej federacji , ale to jest nie ważne. Ty doświadczony jeden z lepszy wrestlerów pokonałeś żółtodzioba i to dla ciebie jest sukces ? Zmieniło życie  tego durnia i może się następnym razem zastanowi czy znów wejść do ringu. Ze mną tak nie będzie dostanie mocne lanie , ale ja wyjdę zwycięsko z naszej walki. Ciebie się nie boję ani trochę , bo co możesz zrobić w takim wieku ? ? Ale masz rację to nie będzie zwykła walka , to będzie walka Kradnąca Show Wielki Jericho kontra Ja. Obiecuję że kiedy wejdę do ringu z tobą otworzę ogromną puszkę kopania dup i tak ci złoję dupę że trafisz prosto do Smackdown Hotelu! Trzeba działać i to jest prawda , jak ciebie pokonam będzie to droga dla mnie by stać się jednym z najbardziej dominujących gwiazd tej federacji. Dwie rzeczy nas łączą , obaj nie lubimy Codiego , a druga że jestem lepszą wersją ciebie . JerichoMania nigdy nie zastąpi bo nastąpi wpierw ThunderMania z Thunderholikami gdzie będą mnie wyczekiwać bym skopał dupę każdego kto mi stanie na drodze . Jeśli sądzisz że odklepię po Walls of Jericho jesteś jeszcze głupszy na jakiego wyglądasz. Ja jestem technicznym wrestlerem , nie ma ani jednego Submissionu z którego bym się nie uwolnił czy to Hell's Gate , Czwórka , STF i inne submissiony. Przez Walls of Jericho czy Liontamera mnie nie pokonasz. Jestem najbardziej zmotywowany w całej mojej karierze , jeśli pokonam samego Jericho , wygrana ta stanie się dowodem tego że jestem Najlepszy i to jest cholerna prawda. Mnie tak łatwo nie pokonasz , możesz złoić me dupsko ale ja wyjdę zwycięsko , 'And that's the bottom line, 'cause Best of Greatnest said so. Do zobaczenia na Monday Night Attack.

#162 2013-06-09 10:46:20

Kiler

Zawodnik

Punktów :   

Usłysz mój głos człowieku!
1996 rok i minęło pół wieku
Lecz jesteśmy tu, to nasz wysiłek nam
pierwsza Pierdolona płyta
Uderza w Twój mózg (bum, bum) jak
błyskawica
I już jesteś chory, Twój ojciec chce
wyleczyć Cię
On jest popierdolony , nie daj się, mówię Ci
On nie wie
Ile znaczy ta muzyka dla Ciebie
Bo ta muzyka jest nieuleczalna
Bo ta muzyka to ułamek tarcia!
Między naszym, ziemskim wymiarem A czymś więcej, a czymś dalej!
Między naszym, ziemskim wymiarem
A czymś więcej, a czymś dalej!
1996 rok, usłysz mój głos (hej!) aa,
człowieku!
1996 rok, usłysz mój głos (hej!) aa, człowieku!
człowieku!
człowieku!
1994 rok, 1995 rok, 1996 rok...

Na arene wchodzi Orion

Widze, że kłucicie się jak małe dziewczynki. Może i oddałem się na leczenie, ale niedam obrażać się jakimś frajerom. Thunder może i jestem żółtodziobem wiesz to ty, ja, fani i wszyscy tu obecni, tylko popatrz na swój streak to mówi samo za siebie. Prawda jest taka, że bym skopał dupy wam obu. Co do ciebie Y2J to jesteś zerem tak zerem. Wygrałeś zemną fartem i każdy o tym wie. Tłukłem cię w ringu aż w końcu miałem wizyte gościa w głowie. Wykonał bym dwa chokeslemy naraz wam obydwu oraz podwójną kimure a wy byście błagali abym przestał. Zostawie teraz tych skurwysynów i przejde do walki MB'iego. To był mój największy wróg, ale chce aby terapia szła na przód więc zrobie wszystko aby został UWF CHAMPIONEM. Walka z FANDANGO to dla niego spacerek bo ten tchórz nawet niewszedł do ringu.
KURTYNA ZAPADŁA!

Po tych słowach Orion wychodzi z ringu.

dopisałem swój streak

Ostatnio edytowany przez Kiler (2013-06-09 10:48:45)

#163 2013-06-09 12:07:15

Thunder

Zawodnik

Punktów :   

Orion błagam cię , serio ? Serio myślisz że dałbyś radę pokonać mnie i Jericho ? Ba , MNIE ? ? Jericho w twoim wypadku jak i Orton w moim wypadku pokonali nas tylko fartem. Ale , jeśli pokonam osobę która ciebie pokonała , teoretycznie będę lepszy od was dwóch. Jeśli masz jakiś problem możemy się spotkać na 10MNA , w ringu , tam gdzie pokonam Jericho a potem będę mógł pokonać ciebie. Obaj jesteśmy ,,tymi gorszymi'' dla GM , ale jesteśmy prawie tacy sami. Prawie bo ja zostanę mistrzem UWF a ty nic nie osiągniesz w tej federacji bo jesteś fajtłapą . Zawaliłeś sprawę z Jericho i się teraz użalasz . Myślisz że dasz radę jeszcze pomóc MB'iemu ? Dojdzie do tego że on cie znienawidzi bo pozwolisz by Faaan Daaan Gooo wygrał . Przy okazji źle mówisz imię Faaan Daaan Gooo. Musisz oddychać przy a . Widzisz nawet nie umiesz wymówić poprawnie imienia rywala . Co do mojego Streaku , już mówiłem ale najwyraźniej nie umiesz słuchać , to jest konspiracja przeciwko mnie , 3 Tag Team mecze z czego ja tylko walczyłem. Nikomu nie można ufać , więc zazdroszczę MB'iemu takiemu menadżera . Przy okazji jeśli uważasz że dałbyś radę nas - mnie i Jericho pokonać dlaczego nie spotkamy się w ringu , w dodatku walce z dodatkową stypulacją. GM powinien chyba wiedzieć jaka jest następna gala i powinien zrozumieć moje ostatnie zdanie.

#164 2013-06-09 15:49:47

BarFran

Zawodnik

Punktów :   
Wrestler w UWF: MB i jego menedżer A. Supron
Od kiedy interesuję się wrestlingiem?: Od 2011
Ulubiony wrestler: Christian

Tyrytytytrytytytytytyryrytyty

Na arenie rozbrzmiewa theme FANDANGO!. Fani od razu fandangoingują. Ale zaraz. Na arenę wchodzi MB, przebrany w strój fandango. Wchodzi tańcząc, razem z Profesorem Zapasów Andrzejem Supronem! Supron jest też ubrany na tancerza!~Wchodzą na ring i tańczę. MB robi salta, stoi na głowie a Andrzej podryguje. Po chwili muzyka się wyłącza a Andrzej bierze mikrofon i:

Witajcie moi drodzy fani! Od razu mówię, że to nie jest FAN...DAN...GO! tylko mój chłopak, MB. Jak wiecie, jutro MB zmierza się z Fandango, a jeżeli wygra dostanie Title Shota!(cheer) W dodatku bukmacherzy stawiają na niego, więc sądzę i wy też pewnie sądzicie, że Jack Swagger straci niedługo swój pas!(cheat) Dlaczego buczycie? Nie lubicie Real Amercanam, Jacka Swaggera?(NO!) Nie lubicie idealnego amerykanina, prawdziwego patriotę?(NO!) Szczerze powiedziawszy ja też go nie lubię. Jack Swagger to pyszałek, zdobył pas fartem ale pamiętaj MB oraz wy, drodzy fani, że Swagger to nieułomek! Swagger osiągnął już coś, chociażby w WWE, zdobywając WH Title, będąc mistrzem ECW oraz co najważniejsze, będąc w jednej z czterech walk wieczoru Wrestlemani 29! Jack Swagger walczył o pas na Wrestlemani!(cheat) i oczywiście przegrał.(cheer) Jak on przegrał? A poprzez poddanie!(śmiech) Jack Swagger klepał na najważniejszej ze scen!(większy śmiech) HEHEHE!

Wnerwiony MB wyrywa mikrofon Andrzejowi:

Serio? Poważnie? Autorytet wielu ludzi na świecie nabija się z tego, że ktoś klepał? Andrzej pragnę ci przypomnieć, że ja walczyłem z Jackiem Swaggerem w UWF. W pierwszym w historii I Quit Matchu!(cheer) I przegrałem w tej walce.(cheat) Jack Swagger zmusił mnie do powiedzenia "rezygnuję" po Patriot Lockcie. To tak samo jakbym klepał. Więc, przyjacielu, proszę nie nabijaj się z kogoś kto klepał, bo widzisz ja sam klapałem i pewnie też będę przegrywał walki po Submissionie w przyszłości. Nawiasem mówiąc, to nie żałuję I Quit Matchu ponieważ po walce miałem kontuzję (cheat) i poznałem ciebie Andrzej.(cheer) Nie minęły 2 miesiące od naszego spotkania a już mogę zostać pretendentem do pasa UWF! (cheer) I tylko dzięki tobie, Andrzej! Składam ci pokłony.(MB zgina się) Ale żeby to się stało muszę pokonać marnego tancerzyka, Fendengo? Fandoingo? Floriana? A FAN..DAN...GO! Musiałem przypomnieć jak ten pozer się nazywa. Pokonam go, pokonam Jacka Swaggera i zostanę mistrzem UWF! Wyszliśmy tu nie tylko opowiadać jacy my jesteśmy zajebiści a oni słabi. To był pierwsza sprawa. Druga sprawa dotyczy niejakiego Thundera. Otóż on obraził mojego przyjaciela Oriona!( cheat) Jeszcze go nie polubiliście? Dobra, nieważne. Thunder pozwala sobie za dużo. Posłuchaj mnie, jeżeli masz problem do Oriona to masz też do mnie problem!(cheer)Thunder, powiedz co osiągnąłeś w federacji. Walczyłeś na jakimś ppv? Walczyłeś z przyszłym mistrzem UWF? Nie wydaje mi się.  Sądzę, że powinieneś dostać ostre lanie od mojego przyjaciela, Oriona. Ale nie na MNA a na samym Blood Sunday! My, jako stajnia wyzywamy ciebie na Blood Sunday!(cheer) Zobaczymy ci będziesz się po tej walce tak pyszył.

MB z Andrzejem wychodzą z areny przy już swojej muzyce.

http://img694.imageshack.us/img694/2300/beztytuuvjb.png

Uploaded with ImageShack.us

#165 2013-06-09 16:40:19

Kiler

Zawodnik

Punktów :   

usłysz mój głos.

kurwa prosił was ktoś o zdanie. Odpierdolcie sie i pozwólcie mi sami podejmować decyzje. Jak będe chciał walczyć z Thunderem to sam mu o tym powiem a nie za pomocą pośrednika.

Orion wychodzi

Nasz button

Wymiana

Stopka forum

RSS