Bischoff: Żartujesz sobie człowieku? Gala odbędzie się za dwa dni, teraz nie ma już czasu na zmiany. Być może znajdę coś dla ciebie podczas trzeciej edycji Monday Night Attack, ale o pojedynku w najbliższy poniedziałek zapomnij. Żegnam.
Wnerwiony po przemowie na ringu zmierzam prosto do biura GM. Gdy tam docieram pukam i kiedy generalny menadżer daje znak ja wchodzę:
Witaj Eric. Gratuluje Twojej posady... ale nie po to tutaj przyszedłem. Daj mi walkę z CM Punk'iem. Muszę mu zniszczyć tą mordę. Daj mi jeszcze fajną stypulację i będę wdzięczny. Nie zawiodę Cię.
Randy czeka na odpowiedź.

.:Streak:.
2/0/1
Bischoff: Masz już zaplanowaną walkę. Pokaż, co potrafisz, to porozmawiamy o twojej walce z CM Punkiem.
Zly Ziggler idzie korytarze i wchodzi do gabinetu GM
Domagam sie walki z Jackiem Swaggerem by skopac jego tylek! Moze to byc za tydzien albo za dwa, byle by byla walka Ja kontra on!
Bischoff: Dobrze! Dobrze Ziggler! Masz tę walkę! Ale jak zawalisz sprawę, to już nigdy żadnej twojej prośby nie spełnię!
CM Punk: Kiedy będę walczył o UWF Championship, spiskowcu?
CM Punk Streak
W/D/L
7/0/0
UWF Champion
(28.04.2013 - ??.??.????)
Eric kiedy będzie gala ppv No Limit? Czy zaczynamy od gali majowej?
Ericu, pragnę ci przedstawić mojego menedżera, Andrzeja Suprona. Zgodzisz się na niego?
Eric: Gala PPv No Limit odbędzie się w przyszłą niedzielę - 28 kwietnia. A co do tego managera, bierz go sobie, będę miał się z czego śmiać jak będę oglądał w TV twoje przemowy.
Bischoff: Jak chcesz to mogę ci załatwić nawet miesiąc.
Do biura GM wchodzi Andrzej Supron:
Eric, od zawsze ciebie lubię, jesteś bardzo charyzmatyczną postacią. Ale mam problem. Mój klient ma drobną kontuzję i nie może walczyć przez ok. 2 tygodnie. Ominie go pierwsza gala PPV. Proszę w imieniu jego intencji aby na następnym MNA wystąpił w MizTV. Czekam na odpowiedź.
Bischoff: Wyjdź stąd popaprańcu, nie mam pojęcia dlaczego DiBiase zakontraktował cię do tej federacji. A co do MizTV, zastanowię się nad tym, kto tam wystąpi.
[b]Nagle kamera przenosi się na backstage gdzie widzimy bardzo zdenerwowanego The Miza. Gwiazda UWF uderza pięścią w drzwi biura GM'a po czym wchodzi do jego gabinetu i zdenerwowany zaczyna mówić/b]
The "Awesome" Miz : Co to ma być? Pytam się, co miało znaczyć twoje zachowanie pod koniec mojego programu? Kul bezczelnie atakuje mnie w trakcie MizTV, a ty bijesz mu brawo?! Zawiodłem się na tobie bardzo!
Ostatnio edytowany przez Macio (2013-04-17 16:06:51)

* Osiągnięcia *
»Udział w Money In The Bank Ladder Matchu
»Wygrana walizki Money In The Bank
»2 Mijesce w TOP 5 (28.05.2013)
* Streak *
3/0/0
Dashing Scorpions