Tutaj możemy składać swoje prośby do General Managera.
Mam prośbę do GM UWF. Nie mogę być za często na kompie ale bardzo mi zależy abym zawalczył z tym dzieciakiem. Tornem, gdyż, ponieważ,azaliż groził mi przez GG ( nawiasem mówiąc dzięki tobie )więc MB chce walczyć z Tornem ( jestem trochę nie ogarnięty to moje pierwsze takie forum ).
GM: Masz już walkę na Monday Night Attack, poza tym żadnego Torna nie ma w UWF. Przygotuj się do pojedynku, bo zaplanowałem dla ciebie starcie sześciu rywali!
Sorry chodziło mi o tego klauna. Widać że jest za słaby aby być w UWF. Tak samo słabi są moi 5 przeciwnicy
Po backstagu, z dobrym hmorem przechadza się Miz szukając biura GM'a. Nagle staje przed drzwiami i otwiera je i wchodzi. Jego oczom ukazał się General Manager Monday Night Attack Eric Bischoff. Miz siada na fotelu i mówi:
The "Awesome" Miz: Witaj Eric! Przyszedłem do Ciebie ponieważ mam dwie bardzo ważne sprawy. Pierwsza z nich to zaproszenie. Chcę Cię zaprosić do pierwszego w historii w United Wrestling Federation Miz TV! Chcę byś był moim pierwszym, a zarazem historycznym gościem. Co ty na to?
Miz patrzy chwilę na GM'a i po krótkim zastanowieniu mówi dalej.
The "Awesome" Miz: Druga sprawa to prośba. Bardzo chciałbym zawalczyć na drugiej edycji Attack. Tym razem chcę zawalczyć sam...
The Awesome One czeka na odpowiedź...

* Osiągnięcia *
»Udział w Money In The Bank Ladder Matchu
»Wygrana walizki Money In The Bank
»2 Mijesce w TOP 5 (28.05.2013)
* Streak *
3/0/0
Dashing Scorpions
Jay Lethal: Na kolejnym wydaniu Monday Night Attack chciałbym zawalczyć w walce jeden na jeden. Najlepiej by było, gdyby moim rywalem był David Kul. Chciałbym go ukarać za to, jak mnie potraktował na ostatniej gali.

James King
Wins: 0
Draws: 0
Loses: 0
CM Punk: Zapewne chciałbyś Eric, żeby druga gala była najlepsza na świecie. Możesz to mieć stawiając na mnie.
CM Punk Streak
W/D/L
7/0/0
UWF Champion
(28.04.2013 - ??.??.????)
Masz mi dać jakiegoś frajera abym mógł wyładować swoją frustrację i zabrać go tam z kąd nie wróci
Eric masz mi dać na następnym UWF monday attacks walkę ze Swaggerem! Mam zamiar się mu zrewanżować. Swagger może wybrać stypulację tej walki.
Ericu, czy mogę wynająć ochronę do mojego wyjścia na ring?
Bischoff: Więcej was tu nie ma!? Lethal, twoja prośba zostanie spełniona. Chcę zobaczyć, jak Kul kończy twoją przygodę w UWF. Punk, dla najlepszego wrestlera na świecie zawsze się coś znajdzie. Richi, wyjdź z tego biura. Nie zasługujesz na walkę, bo się skompromitowałeś na pierwszej gali. Albo w sumie, skoro jest tu już Orion...to w takim razie zmierzysz się z Orionem! I ostatni, BarFran, czy jak ci tam jest. W porządku, zmierzysz się ze Swaggerem, ale jak przegrasz, to nie zamierzam więcej chodzić ci na rękę. A co do ochrony, to jest twoja decyzja. Ja co najwyżej mogę im tylko zabronić wstępu do ringu UWF. A teraz wynocha wszyscy z biura!
CM Punk: Kpisz sobie Eric? Dajesz mnie do walki z amatorami?! Jesteś skończonym idiotą. Wolałbym na Twoim miejscu już Vickie Guerrero... Seriously...
CM Punk Streak
W/D/L
7/0/0
UWF Champion
(28.04.2013 - ??.??.????)
Swagger: Panie Eric'u, moja poniedziałkowa walka z MB będzie... I Quit Match'em!! Zmuszę go do wypowiedzenia tych dwóch słów i stanę się twarzą UWF, obiecuje to panu!
"Undisputed" UWF Champion
(High Level: 26.05.2013)
Widzimy usmiechnietego Dolpha Zigglera chodzacego po korytarzu... zatrzymuje się i wchodzi do biura geeneralnego menadzera
Dolph - Witaj Eric, chcialem Ci powiedziec, ze jestes najlepszym GM z jakim pracowalem, czuje, ze swietnie sie dogadujemy. Chcialem Ci to powiedziec... ach...jeszcze malutka prośba, moglbym dostać walkę na nastepnej Monday Night Attack, skoro show ma byc dobre to nie moze zabraknac walki dla mnie! Z checia bym skopal tylek Jack'owi Swagger'owi w poniedzialek jak sie zgodzisz....