Real Madryt - Borussia Dortmund
Bayern Monachium - FC Barcelona
jak obstawiacie? kto waszym zdaniem wygra? za kogo będziecie trzymać kciuki?
Jestem patriotą i całym sercem za borussią oraz liczę że bayern pokona jakimś cudem barcę
Nie trzeba będzie cudów. Bayern jest lepszy od Barcelony i uważam, że to właśnie Bawarczycy wygrają LM.
Real Madryt - Borussia Dortmunt.
Jestem za Borussią, wiadomo trójka Polaków, Realu nigdy nie lubiłem. Nie życzę im źle, wolę ich niż Barcelonę, są mi obojetni. Według mnie awansuje jednak Madryt. W grupie lepiej prezentowali się Niemcy, ale teraz doświadczenie jest bardzo ważne i myslę, że to zadecyduje.
Bayern - Barcelona. Nie lubię obu tych drużyn.
Typuję zwycięstwo Bayernu, a raczej mam taką nadzieję.
"Undisputed" UWF Champion
(High Level: 26.05.2013)
xXxAlanossxXxGrafik
Na początku mówię, że szanuję każdy klub i każdego zawodnika.
Całym sercem jestem za Barcą i mam nadzieję, że to ona awansuję do finałów
Ogólnie wolę Borussie od Realu, ale szczerze oba rozwiązania będą dla mnie dobre gdyż
wiadomo El Clasico zawsze dostarcza emocji w dodatku w finale LM będą jeszcze większe niż zazwyczaj.
Gdyby jednak Borussia awansowała to także byłbym zadowolony lecz przyznam, że mniej...
Najgorszym według mnie finałem tej edycji byłby mecz Bayern Vs Real, dlatego że te starcie zobaczyliśmy ostatnio w półfinałach poprzedniej edycji.
a więc mój typ:
FC Barcelona Vs Real Madrid
ewentualnie
FC Barcelona Vs Borussia Dortmund
Visca el Barca ♥

► .:Alanows Streak:. ◄
Wins: 5 // Draws: 0 // Loses: 3
Real Madryt - Borussia Dortmund
Odkąd interesuje się piłką nożną kibicuje Realowi więc i teraz stawiam na ten klub! HALA MADRID! Może i grupie przegrali ale teraz na spokojnie przejdą
Bayern Monachium - FC Barcelona
Proste - wygra Bayern. Aczkolwiek mecze będą ciekawe, wolałbym żeby Barca ale Bawarczycy są zbyt silni...

* Osiągnięcia *
»Udział w Money In The Bank Ladder Matchu
»Wygrana walizki Money In The Bank
»2 Mijesce w TOP 5 (28.05.2013)
* Streak *
3/0/0
Dashing Scorpions
Przegrana w grupie była spowodowana brakiem wielu podstawowych graczy, teraz wygląda na to, że oprócz Marcelo wszyscy są gotowi. Jak oczywiście co można już wnioskować po wypowiedzi jestem za Realem zresztą jestem za nimi odkąd pamiętam więc trudno jest zmienić moje stanowisko. BvB nie oszukujmy się, jest tu fartem, bo jak inaczej nazwać zaliczenie dwóch decydujących bramek ze spalonego? No ale skoro już są to półfinały to i tak dla nich osiągnięcie, Real powinien ich pokonać i w to wierzę!
Co do tego, że BarFran napisał jakimś cudem... Cud to by był jakby Barca ich pokonała wg mnie. Oni są nie do zatrzymania, fakt faktem przegrali z Arsenalem ale awans mieli w kieszeni i dlatego ich gra wyglądała tak mizernie. W LM jak i w Lidze są nie do zatrzymania, ich obrona to istny fenomen dlatego też śmiem stawiać na Bawarczyków, którym także kibicuję. Obawiam się jedynie, że w finale Real będzie musiał się sporo natrudzić by wygrać z Niemieckim Zespołem.
Bayern pokonał wczoraj Barcelonę 4:0 w pierwszym meczu półfinałowym. Bramki zdobyli Thomas Mueller (dwie), Mario Gomez i Arjen Robben. Co sądzicie o meczu i wyniku? Osobiście spodziewałem się zwycięstwa Bayernu, ale myślałem, że będzie to ok. 2:0.
Ja obstawiałem 2:1 dla Bawarczyków, lecz im większe ich zwycięstwo tym lepiej. Jak czytałem w internecie, niewidoczny był Messi, nazywany najlepszym piłkarzem świata... Moim zdaniem drugi mecz będzie meczem bez historii i Bayern wywalczy skromne 1:0 na Camp Nou. Drugi mecz, dzisiejszy wygra raczej Real Madryt, choć jestem za BVB.
CM Punk Streak
W/D/L
7/0/0
UWF Champion
(28.04.2013 - ??.??.????)
Bayern 4, Barca 0. Na wyniku i w grze. FCB nic nie grała, Messiego nie było. Xavi, Iniesta Alves coś próbowali jednak Bayern grał dobrze w każdym aspekcie gry. Na Camp Nou to Barca wygra, no wiadomo wola walki ale nie mają szans na 5:0 u siebie. Krótko mówiąc Monachijczycy pierwszym finalistą LM!

* Osiągnięcia *
»Udział w Money In The Bank Ladder Matchu
»Wygrana walizki Money In The Bank
»2 Mijesce w TOP 5 (28.05.2013)
* Streak *
3/0/0
Dashing Scorpions
xXxAlanossxXxGrafik
Niestety (dla mnie) Barca przegrała, ale ja mam zamiar wierzyć do końca...

► .:Alanows Streak:. ◄
Wins: 5 // Draws: 0 // Loses: 3
Zdarzył się według mnie cud. Bayern, przepraszam za słowo, ROZJEBAŁ Barcę. Coś tam w necie oglądałem na meczyki.pl. Szczerze Bayern powinien wygrać więcej. Teraz niech tylko Borussia wygra i finał marzeń
Jedyna nadzieja na udany final to nie dac grać Drewniakowskiemu. Nie to, zebym byl fanem Realu, nie jestem. Za Barceloną także nie przepadam jednak liczyłem na final Bayern-Real. Troszeczkę się przeliczyłem i mam nadzieję, ze boom na Lewego szybko minie bo mam dosyć oglądania go w każdym medium. W finale będę za Bayernem, jednak bvb też ma kilka argumentów chociażby w postaci Romana, który mimo iż jest dosyć chamski i bezkompromisowy na boisku to grać potrafi.

Nie rozumiem ludzi.. Jak nie było w Polsce piłkarza na skalę europejską to było narzekanie, a jak już jest i strzela CZTERY bramki Realowi to też hejty lecą. A jak ważny mecz, czyli finał LM to za drużyną przeciwną. Żenada...

"The Million Dollar Son" Ted Dibiase Jr.
0-0-0
"The Panama City Playboy", "The Biggest Star in UWF" Adam Cole
1-0-0