High Level, nadchodzi wielkimi krokami.
Czy jest to gala która zasługuje na miano gali roku ?.
Przekonamy się już w Niedziele ,a teraz moje typy.
Match #1: Polish Tables Match
MB vs Orion
Moim zdaniem ta walka, ciekawa nie będzie ponieważ jak dla mnie walka będzie jednostronna ponieważ sądzę, że walkę wygra MB, obecnie nie idzie mu tak źle na MNA.
Stypulacja Polish Tables Match, no ciekawe opener z taką hardcorową stypulacją, na pewno po tym meczu będzie co sprzątać, oczywiście strzępy ze stołu jak i Oriona lub MB.
„Freedom or jail, clips inserted, a baby's bein born
Same time my man is murdered, the beginning and end
As far as rap go, it's only natural, I explain
My plateau, and also, what defines my name
First it was Nasty, but times have changed”
WINS: 1 | DRAWS: 0 | LOSE: 0
Takie opisy mi bardzo pasują. Ale prosił bym żebyś opisywał zawodnika w każdej walce, bo fajnie się czyta. W walce o mitb opisałeś każdego rywala, ale w innych walkach już nie do końca. I prosił bym o ocenę do 100%, bo w walce o pas UWF wykorzystałeś 280%. A ja chciał bym żeby ocena była do 100%. I to tyle uwag, typer bardziej mi mi się podoba od poprzedniego. Tylko jak już się za to zabrałeś, to rób go przed każdą galą na czas. Więcej uwag nie mam, biorę się do typowania:
MB vs Orion
Mój Typ:
MB:45%
Orion:55%
Match #2: Handicap Match
Hulk Hogan vs David & Rob (ochroniarze Reya Mysterio)
Mój Typ:
Hulk Hogan: 80%
Ochroniarze: 20% Tu walczą sami ochroniarze bez Reya!!!
Match #3: Television Championship Match
Shawn Michaels (c) vs Heath Slater
Mój Typ:
Shawn Michaels: 50%
Heath Slater: 50%
Match #4: Money in the Bank Ladder Match
Bret Hart vs Cody Rhodes vs John Morrison vs Jeff Hardy vs Rey Mysterio vs R-Truth
Mój Typ:
Bret Hart: 5%
Cody Rhodes:15%
John Morrison:20 %
Jeff Hardy: 10%%
Rey Mysterio:25 %
R-Truth:25 %
Match #5: Main Event
UWF Championship King of the Mountain Match
CM Punk (c) vs Jay Lethal vs Jack Swagger vs David Kul vs Ted DiBiase jr.
Mój Typ:
CM Punk:30%
Jay Lethal:20%
Jack Swagger:25%
David Kul:15%
Ted DiBiase Jr: 10%
Ostatnio edytowany przez horseland (2013-05-23 05:48:25)
Wins: 5 //Draws: 0 //Loses: 2
Wins: 0 //Draws: 0 //Loses: 0
Mam być szczery? Widać że dużo pracy w to wsadziłeś, obmyślane wszystko ale jest w tym tak dużo powtórzeń, nonsensów i innych głupstw że w ogóle mi się nie spodobało... Po pierwsze: jest 100%! Nie możesz wadać tak że np. w Main Evencie cała pula to 280% To nie ma żadnego sensu... niektóre opisy są tak głupie że aż szkoda czytać. Sorka ale taka jest prawda
Mój Typ
MB vs Orion
Tutaj można było przed ostatnim Monday Night attack że szanse są równe. Jednak Oriona dawno nie widzieliśmy już w ringu, na dodatek sytuacja z ostatniej tygodniówki bardzo zmniejszyła szanse Oriona. Ostatnio to MB jest na topie więc uważam ze to On wygra ten mecz!
MB: 80%
Orion: 20%
Match #2: Handicap Match
Hulk Hogan vs David & Rob (ochroniarze Reya Mysterio)
Tutaj wynik jest oczywisty, co mogą zrobić zwykli ochroniarze takiemu Hoganowi? Nie mają szans... Hulk jest ostatnio na topie, ma ogromne doświadczenie! Jedynym aspektem, który może dać jakiekolwiek szanse ochroniarzom jest jakaś ingerencja Mysterio w ten pojedynek!
Hulk Hogan: 95%
Ochroniarze: 5%
Match #3: Television Championship Match
Shawn Michaels (c) vs Heath Slater
Tu jest mi trudno powiedzieć cokolwiek. Najpierw pięć przegranych Slatera,a teraz walka o pas TV... Z drugiej strony HBK od dawna nie pojawiał się w UWF, ma dość dobrą serię, pokonał Hogana w walce o pas, potem Abyssa! Jednak minimalnie większe szanse właśnie dam jemu.
Shawn Michaels: 55%
Heath Slater: 45%
Match #4: Money in the Bank Ladder Match
Bret Hart vs Cody Rhodes vs John Morrison vs Jeff Hardy vs Rey Mysterio vs R-Truth
Tutaj można bardzo dużo spekulować. Jest sześciu wrestlerów, którzy mają szanse za zdobycie pasa i każdy z nich ma prawie równe. Bret Hart jest w NWO i możemy spodziewać się ingerencji jednego z jego kompanów. Potem Cody Rhodes, nie dawno przybył do federacji i już pokazał co umie. Pokonał Chrisa Jericho i naprawdę nieźle spisuje się przy mikrofonie. Myślę że ma duże szanse. John Morrison, Szaman Seksu... Jednak jemu zbyt wielkich szans nie daję... Jeff Hardy to samo, wszystkie spekulacje na jego temat są fałszywe ale nie uda mu się wygrać walizki! Rey Mysterio nie zachowuje się jak kiedyś. Teraz jest rządny pasa i może go zdobyć, ma podobne szanse jak Rhodes. I pozostaje R-Truth. Cztery wygrane pojedynki o czymś świadczą jednak nie jestem pewny czy stać go na tak wile. Walka będzie naprawdę ciekawa! Nie jestem wstanie określić kto wygra!
Cody Rhodes: 25%
R-Truth: 25%
Rey Mysterio: 25%
Bret Hart: 10%
John Morrison: 7.5%
Jeff Jardy: 7.5%
Match #5: Main Event
UWF Championship King of the Mountain Match
CM Punk (c) vs Jay Lethal vs Jack Swagger vs David Kul vs Ted DiBiase jr.
Walka ważna ale nie najciekawsza. Wielu z uczestników tej walki są tu przypadkiem i nie mają żadnych szans! Jedynym możliwym przyszłym mistrzem jest Jack Swagger. On wypracował sobie szanse na ten pas i może go zdobyć. Jednakże CM Punk odpoczywał kilka tygodni, jest w pełni sił i moim zdaniem nie straci pasa na high Level!
CM Punk: 60%
Jack Swagger: 20%
Ted DiBiase Jr: 10%
David Kul: 5%
Jay Lethal: 5%
* Osiągnięcia *
»Udział w Money In The Bank Ladder Matchu
»Wygrana walizki Money In The Bank
»2 Mijesce w TOP 5 (28.05.2013)
* Streak *
3/0/0
Dashing Scorpions