Ogłoszenie

Posty do poniedziałku godzina 15:00

• Index
  •  » Typer
  •  » Typer #2: PPV High Level 26.05.2013

#1 2013-05-22 21:10:40

Worried

Booker

8619076
Call me!
Punktów :   
Wrestler w UWF: R-Truth
Od kiedy interesuję się wrestlingiem?: 2011
Ulubiony wrestler: R-Truth, Goldberg
Ulubiony Tag Team: Awesome Truth

Typer #2: PPV High Level 26.05.2013

High Level, nadchodzi wielkimi krokami.
Czy jest to gala która zasługuje na miano gali roku ?.
Przekonamy się już w Niedziele ,a teraz moje typy.

Match #1: Polish Tables Match
MB vs Orion

Moim zdaniem ta walka, ciekawa nie będzie ponieważ jak dla mnie walka będzie jednostronna ponieważ sądzę, że walkę wygra MB, obecnie nie idzie mu tak źle na MNA.
Stypulacja Polish Tables Match, no ciekawe opener z taką hardcorową stypulacją, na pewno po tym meczu będzie co sprzątać, oczywiście strzępy ze stołu jak i Oriona lub MB.

Mój typ:
MB: 60%
Orion: 40%

Match #2: Handicap Match
Hulk Hogan vs David & Rob (ochroniarze Reya Mysterio)

Walka Handicap Match, troszkę mnie zdziwiło, gdy zobaczyłem "(ochroniarze Reya Mysterio)" Troszkę dziwne ,że ochroniarze toczą walkę, czy oni nie mają bronic Reya, na backstage no ,ale ok...
Hulk Hogan ,jest bardzo doświadczony, ale Rey ma potencjał ma w sobie to coś czego nie ma Hulk, stypulacja Handicap Match stypulacja ciekawe, mam nadzieje ,że walka nie będzie jednostronna tylko ciekawa.
Naprawdę nie wiem kto wygra.

Mój typ

Hulk Hogan: 50%
Rey i Ochroniarze: 50%

Match #3: Television Championship Match
Shawn Michaels (c) vs Heath Slater

Ta walka będzie również ciekawa ponieważ, Heath Slater nie jest wrestlerem z wyższej półki, Prezes federacji widzi w nim to coś i dlatego dostał szanse o pas, której moim zdaniem nie wykorzysta, Shawn Michaels jest bardzo doświadczonym zawodnkiem siedzi w tym biznesie ok. 20lat, i wydaje mi się ,że to on wygra ma świetny Mic Skill, pas również długo trzyma i nie wydaje się ,że to Heath Slater będzie tym który tą passe przerwie, jednak Prezes pokłada w nim wielkie nadzieje i nie wiadomo co może się stać... Jednak szkoda ,że walka nie posiada stypulacji.

Mój Typ:

Shawn Michaels: 75%
Heath Slater: 25%

Match #4: Money in the Bank Ladder Match
Bret Hart vs Cody Rhodes vs John Morrison vs Jeff Hardy vs Rey Mysterio vs R-Truth

Najciekawsza walka, jak dla mnie i sądzę ,że dla was też w tej walce biorą udział utalentowani zawodnicy, Jeff , R-Truth oraz Rey i myślę ,że to któryś z nich zdobędzie walizkę , a potem pas. Jeff, jest to typ nieprzewidywalny większość sądzi, że jest pod wpływem narkotyków lub alkocholu , ale gdy się stara jest z niego solidny wrestler również jest doświadczony w końcu zaczynał na początku lat 90. Rey wspominałem już ,że ma w sobie to coś, jest również bardzo dobry przy mikrofonie nie zachowuje się jak typowy face, jest to bardziej tweener z przewagą Face, jednak z nutą heelowskiego zachowania, wydaje mi się, że ma duże szanse wraz z Jeffem jest lotnikiem co jest zaletą w owej stypulacji bo jak wiadomo trzeba wiedzieć jak dobrze wykorzystać drabinę. R-Truth... czy jak inni wolą GOOOD TRUTH, jest on szalony i psychiczny, Rey nazwał go palaczem ,ale czy on nim jest ?. R-Truth mówił ,że ma wspomnienia z drabinami, ale czy one mu wystarczą... Ma wielki potenciał co pokazuje na ringu jak i przy mikrofonie wygrał 3 lub 4 razy z rzędu i to on jest kandydatem do walizki, jednak nie może nikogo zlekceważyć jest szalony co niestety nie zawsze pomaga. Bret Hart, bardzo doświadczony wrestler, znany z dźwigni którą najczęściej wygrywał, jednak ona mu nie pomoże w tym pojedynku bo musi wejść na drabinę, a Boston Crab na drabine raczej nie założy, niestety Bret ma również wady jest za stary i nie wiadomo czy wytrzyma tak długą walkę, jaką jest Ladder Match bo tak można nazwać walkę o walizkę MiTB, nic tylko życzyć mu powodzenia żeby dotrwał do końca. Cody Rhodes, jest również szalony jak R-Truth, zauroczony w sobie i nieprzewidywalny jego zaletą jest maska którą może wykorzystać na przeciwnikach, jest również zwinny i jak sam to zasugerował ma wielką chęć na walizkę ,a to może mu się udać. John Morrison jest to kolejny lotnik i ma większe szansę od Breta czy Rhodesa, bo wie jak wykorzystać drabinę i wie jak na nią się wspiąć , może być ciekawie bo jak wiemy John jest szamanem seksu ,a Cody Rhodes jest narcyzem i być może to oni sobie przeszkodzą ,a ich walkę mogą wykorzystać inni. Walka będzie bardzo ciekawe i myślę ,że będzie najlepszą walką na gali High Level.

Mój Typ

Bret Hart: 15%
Cody Rhodes: 15%
John Morrison: 25%
Jeff Hardy: 30%
Rey Mysterio: 40%
R-Truth: 35%

Match #5: Main Event
UWF Championship King of the Mountain Match
CM Punk (c) vs Jay Lethal vs Jack Swagger vs David Kul vs Ted DiBiase jr.

Main Event, który może być bardzo ciekawy, CM Punk trzyma pas już ok. miesiąca, jest świetny w ringu przy mikrofonie obecnie ma wolne i niestety ratingi stają się niższe bez Punka. Postać Jay'a Lethal'a jest bardzo ciekawa i to może o zdobyć pas niespodziewanie jednak sądzę ,że CM Punk tak łatwo pasa odebrać sobie nie da. Jack Swagger prawdziwy Amerykanin, który mimo ,że kocha Amerykę jednak na ostatnim Monady Night Attack! obrażał miaso Mempis co jednak miłe nie jest, Jack jest utalentowanym wrestlerem jednak niektórzy sądzą ,że jest tylko beztalenciem jednak nie wiadomo co pokażę zebyśmy sie nie zdziwili. David Kul kolejna ciekawa postać ,tajemnicza większość go nie znała jednak jest w Main Evencie PPV , co jednak musi coś znaczyć myślę ,że zaniedługo zdobędzie pas jednak nie sądzę, że będzie to na PPV High Level. Ted DiBiase Jr, jego ojciec zbyt wiele nie osiągnął, jednak jego syn może zmienić historię rodziny po zdobyciu pasa ,jest bardzo dobry ringowo, i ma obsesje na punkcie pieniędzy, ale czy te pieniądze mu pomogą w zdobyciu pasa ?. CM Punk będzie miał ciężko jednak myślę, że obroni tytuł.

Mój Typ

CM Punk: 85%
Jay Lethal: 55%
Jack Swagger: 60%
David Kul: 40%
Ted DiBiase Jr: 40%

Gala High Level będzie bardzo ciekawa. A jakie są wasze typy ?
Do zobaczenia !

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

„Freedom or jail, clips inserted, a baby's bein born
Same time my man is murdered, the beginning and end
As far as rap go, it's only natural, I explain
My plateau, and also, what defines my name
First it was Nasty, but times have changed”

http://iv.pl/images/20369834395537567713.jpg

WINS: 1 | DRAWS: 0 | LOSE: 0

#2 2013-05-23 05:47:02

horseland

Zbanowany

Punktów :   
Wrestler w UWF: Rey Mysterio
Od kiedy interesuję się wrestlingiem?: Od gali Money in the Bank 2012
Ulubiony wrestler: Rey Mysterio
Ulubiony Tag Team: Bobby Roode i Austin Aries

Re: Typer #2: PPV High Level 26.05.2013

Takie opisy mi bardzo pasują. Ale prosił bym żebyś opisywał zawodnika w każdej walce, bo fajnie się czyta. W walce o mitb opisałeś każdego rywala, ale w innych walkach już nie do końca. I prosił bym o ocenę do 100%, bo w walce o pas UWF wykorzystałeś 280%. A ja chciał bym żeby ocena była do 100%. I to tyle uwag, typer bardziej mi mi się podoba od poprzedniego. Tylko jak już się za to zabrałeś, to rób go przed każdą galą na czas. Więcej uwag nie mam, biorę się do typowania:

MB vs Orion
Mój Typ:
MB:45%
Orion:55%

Mój Typ:
Hulk Hogan: 80%
Ochroniarze: 20% Tu walczą sami ochroniarze bez Reya!!!

Mój Typ:
Shawn Michaels: 50%
Heath Slater: 50%

Bret Hart vs Cody Rhodes vs John Morrison vs Jeff Hardy vs Rey Mysterio vs R-Truth
Mój Typ:
Bret Hart: 5%
Cody Rhodes:15%
John Morrison:20 %
Jeff Hardy: 10%%
Rey Mysterio:25 %
R-Truth:25 %

Mój Typ:
CM Punk:30%
Jay Lethal:20%
Jack Swagger:25%
David Kul:15%
Ted DiBiase Jr: 10%

Ostatnio edytowany przez horseland (2013-05-23 05:48:25)

http://fc09.deviantart.net/fs70/f/2011/233/e/d/rey_mysterio_by_claine89-d47e4ts.png
Wins: 5 //Draws: 0 //Loses: 2

http://imageshack.us/scaled/landing/32/sigsandow.jpg
Wins: 0 //Draws: 0 //Loses: 0

#3 2013-05-23 11:06:50

Macio

Zawodnik

453683718
Punktów :   
Wrestler w UWF: The Miz
Od kiedy interesuję się wrestlingiem?: Od dobrych kilku lat
Ulubiony wrestler: Edge <3, Randy Orton <3
Ulubiony Tag Team: DX, Team Hell No!

Mam być szczery? Widać że dużo pracy w to wsadziłeś, obmyślane wszystko ale jest w tym tak dużo powtórzeń, nonsensów i innych głupstw że w ogóle mi się nie spodobało... Po pierwsze: jest 100%! Nie możesz wadać tak że np. w Main Evencie cała pula to 280% To nie ma żadnego sensu... niektóre opisy są tak głupie że aż szkoda czytać. Sorka ale taka jest prawda

Mój Typ

MB vs Orion

Tutaj można było przed ostatnim Monday Night attack że szanse są równe. Jednak Oriona dawno nie widzieliśmy już w ringu, na dodatek sytuacja z ostatniej tygodniówki bardzo zmniejszyła szanse Oriona. Ostatnio to MB jest na topie więc uważam ze to On wygra ten mecz!

MB: 80%
Orion: 20%

Tutaj wynik jest oczywisty, co mogą zrobić zwykli ochroniarze takiemu Hoganowi? Nie mają szans... Hulk jest ostatnio na topie, ma ogromne doświadczenie! Jedynym aspektem, który może dać jakiekolwiek szanse ochroniarzom jest jakaś ingerencja Mysterio w ten pojedynek!

Hulk Hogan: 95%
Ochroniarze: 5%

Tu jest mi trudno powiedzieć cokolwiek. Najpierw pięć przegranych Slatera,a teraz walka o pas TV... Z drugiej strony HBK od dawna nie pojawiał się w UWF, ma dość dobrą serię, pokonał Hogana w walce o pas, potem Abyssa! Jednak minimalnie większe szanse właśnie dam jemu.

Shawn Michaels: 55%
Heath Slater: 45%

Tutaj można bardzo dużo spekulować. Jest sześciu wrestlerów, którzy mają szanse za zdobycie pasa i każdy z nich ma prawie równe. Bret Hart jest w NWO i możemy spodziewać się ingerencji jednego z jego kompanów. Potem Cody Rhodes, nie dawno przybył do federacji i już pokazał co umie. Pokonał Chrisa Jericho i naprawdę nieźle spisuje się przy mikrofonie. Myślę że ma duże szanse. John Morrison, Szaman Seksu... Jednak jemu zbyt wielkich szans nie daję... Jeff Hardy to samo, wszystkie spekulacje na jego temat są fałszywe ale nie uda mu się wygrać walizki! Rey Mysterio nie zachowuje się jak kiedyś. Teraz jest rządny pasa i może go zdobyć, ma podobne szanse jak Rhodes. I pozostaje R-Truth. Cztery wygrane pojedynki o czymś świadczą jednak nie jestem pewny czy stać go na tak wile. Walka będzie naprawdę ciekawa! Nie jestem wstanie określić kto wygra!

Cody Rhodes: 25%
R-Truth: 25%
Rey Mysterio: 25%
Bret Hart: 10%
John Morrison: 7.5%
Jeff Jardy: 7.5%

Walka ważna ale nie najciekawsza. Wielu z uczestników tej walki są tu przypadkiem i nie mają żadnych szans! Jedynym możliwym przyszłym mistrzem jest Jack Swagger. On wypracował sobie szanse na ten pas i może go zdobyć. Jednakże CM Punk odpoczywał kilka tygodni, jest w pełni sił i moim zdaniem nie straci pasa na high Level!

CM Punk: 60%
Jack Swagger: 20%
Ted DiBiase Jr: 10%
David Kul: 5%
Jay Lethal: 5%

http://desmond.imageshack.us/Himg41/scaled.php?server=41&filename=codyl.png&res=landing

* Osiągnięcia *
»Udział w Money In The Bank Ladder Matchu
»Wygrana walizki Money In The Bank
»2 Mijesce w TOP 5 (28.05.2013)

* Streak *
3/0/0

Dashing Scorpions
http://oi41.tinypic.com/10f6gcp.jpg

#4 2013-05-23 12:04:48

Worried

Booker

8619076
Call me!
Punktów :   
Wrestler w UWF: R-Truth
Od kiedy interesuję się wrestlingiem?: 2011
Ulubiony wrestler: R-Truth, Goldberg
Ulubiony Tag Team: Awesome Truth

Dzięki, postaram się poprawić

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

„Freedom or jail, clips inserted, a baby's bein born
Same time my man is murdered, the beginning and end
As far as rap go, it's only natural, I explain
My plateau, and also, what defines my name
First it was Nasty, but times have changed”

http://iv.pl/images/20369834395537567713.jpg

WINS: 1 | DRAWS: 0 | LOSE: 0

• Index
  •  » Typer
  •  » Typer #2: PPV High Level 26.05.2013
Nasz button

Wymiana